lördag 10 mars 2012

Syns balkongerna?

Det får lov att vara väldigt enkla bilder för att det ska synas vad det är när man har överför foton till stickmönster. Inte så konstigt, det finns ju bara 200 nålar på stickmaskinen. Här har jag använt en bild som en av döttrarna tagit på en resa till Kina, en husfasad med massor av balkonger. Den är lite väl plottrig för att funka riktigt bra, men jag är ändå ganska nöjd med själva kudden. Jag borde kanske ha lagt en tändsticksask bredvid för det är svårt att se att den är ganska stor, 60x60cm.
 Skåpet i bakgrunden är ett gammalt skåp, antagligen från ett apotek. Det har med massor av lådor, hela 84 stycken. Jag har ärvt det efter min far och hans bröder som hade det i garaget till förvaring av allt möjligt, som man behöver när man reparerar bilar. De grejerna är borta, men skåpet är en kär vän som mu rymmer mycket smått och gott.1 kommentar:

  1. Nä, balkongerna syns inte. Inte för mej i alla fall. Jag kan nog inte riktigt förstå hur fotografiet ser ut. Men det är fint ändå. Du har ju lyckats fantastiskt förut, så det var nog lite för plottrigt då. /Bibbi

    SvaraRadera