söndag 23 december 2012

Leggings

Mina första leggings är klara! Tycker att resultatet blev över förväntan, särskilt när jag ser dem så här på dottern. Jag lade ner ovanligt mycket tid på uträkningen till de här. Det är ju rätt mycket jobb med att sticka långa ben och så ska det bli bli lyckat i grenen. Använde ett par vanliga köpta leggings att mäta på. Garnet är i bomull och lin, i lika delar ungefär. Linet gör att de håller formen riktigt bra. Satsade modigt på heltäckande mönster och även det gick vägen - ibland har man stickturen med sig!


7 kommentarer:

 1. Jättefina! Jag tycker också att det är bästa sättet att räkna ut mått på; att ta något plagg som man trivs med och mäta på det. God Jul!

  SvaraRadera
 2. Wow, coola!

  God jul!
  /Blenda

  SvaraRadera
 3. Tack allihop och God jul på er också!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin passform. Jag köper gärna mönstret.
  Gott slut!

  SvaraRadera
 5. ...och hade jag den figuren skulle jag kunna tänka mig att tom gå i virkade leggings! De är verkligen urläckra, och jag förmodar dessuom varma. Kul idé!
  Så g din kommentar om färgerna på alpackan, men kommentaren fansn inte noterad i bloggen, baa eposten - teknikens under?
  God fortsättning på dig förresten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. B; Mönster eller i alla fall ett diagram kommer i ett senare inlägg.
   P; Själv visar jag mig inte offentligt i dessa leggings, inga leggings förresten, utan en kjol som täcker den övre mest avslöjande delen. Då blir de bärbara även på oss damer i mogen ålder.
   God fortsättning allihop!

   Radera