söndag 13 oktober 2013

Höst


 Vilket härligt höstväder!

Har ingen lust att sitta inne och sticka- visar istället bilder på några gamla mönster, alla från hålkort med 24-maskors rapport.


7 kommentarer:

 1. Vilket härligt lugn och njutning den översta bilden utstrålar! Håller med, det är faktiskt alldeles fantastiskt fint nu med alla färgerna och ljuset och himlen... Nu gäller det att spara och suga åt sig så mycket som möjligt, så man har och kan ta fram I vinter när det inte tycks finnas något dagsljus alls!

  Ha det got! /Blenda

  SvaraRadera
 2. Höstfärger är vackra! Korten ....... med 24 hål? De var bra att förstora fantasin ..... att gå bortom de vardagliga standard design. Hälsningar från varma hösten i södra Italien. Fulvia

  SvaraRadera
 3. Tack Blenda och Fulvia! Så fantastiskt det är att kunna dela intresset för stickning med så trevliga människor både nära och långt långt borta!

  SvaraRadera
 4. Du gör så fina mönster, själv tycker jag det är jättesvårt att hitta på egna...till slut blir det bara blä av allt! Önskar jag hade "mönsterkunskap" också. Hoppas vi ses till helgen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linda! Jag hoppas också att vi hinner ses!

   Radera
 5. Jag saknar också det där konstnärsögat både vad gäller form och färg. Om det gick att köpa, är jag beredd att betala en hel del för det. Det går åt så himla mycket tid när man måste hitta inspiration hos andra. Men det är väldigt roligt att titta på andras resultat.

  SvaraRadera
 6. Tack Bibbi! Jag tycker det är roligt att göra mönster, så enkelt är det. Sedan är jag mindre uthållig när det gäller själva stickandet, kan beundra andra för deras uthållighet. Själv orkar jag aldrig göra två plagg i samma modell. Tur att vi är olika!

  SvaraRadera