torsdag 7 november 2013

TröjutställningPå lördag ska jag besöka min barndomsstad Arvika och gå på vernissage. Det ska bli så roligt att delta i tröjutställningen på Arvika Konsthantverk.
 Säkert kommer jag också att få massor av inspiration av alla tröjor de andra hantverkarna visar. Ett särskilt tack till Kerstin "Där framme i Ölserud" som står för mycket av arrangemanget!


4 kommentarer:

 1. Tack! Jag måste också säga vilka fantastiskt fina tröjor du har skickat. Det var verkligen roligt att se dem i verkligheten. Hoppas jag har kunnat göra dem rättvisa. Några av dem visas tillsammans med andra tröjor på ett bord. De andra finns på vägg och i fönster.

  SvaraRadera
 2. Tack Kerstin! Jag är så glad att du har bjudit in mig till utställningen och att jag snart får se dina tröjor också!

  SvaraRadera
 3. bara önska lycka till på utställningen. Hade jag haft minsta möjlighet så hade jag åkt alla milen dit. Du gör fantastiska skapelser och Kerstin också så det måste bli en fullkomlig explosion av fina tröjor. Att ni dessutom lägger ut på era bloggar är så härligt. Man blir så inspirerad.

  SvaraRadera
 4. Tack Eva! Arvika Konsthantverk är väl värt ett besök, närhelst du kommer i närheten. Det finns alltid fint stickat att titta på, även när det inte är en specifik stickutställning som nu.I lördags berättade de att de har Sveriges bästa omsättning bland konsthantverksbutiker, vilket inte är förvånande. Jag känner mig hedrad över att få vara med på ett hörn.

  SvaraRadera