måndag 8 september 2014

Matta, galgar och mönstermix I lördags körde maken över trädgårdsslangen med gräsklipparen varpå det blev nödvändigt med  en snabb tur till Biltema för att inhandla en ny.  Jag hängde på och fick snabbt ögonen på något jag sett att "alla" har men som jag länge saknat - en matta att torka/blocka stickat på! "Träningsmatta" heter den i sortimentet. Fyra pusselbitar att arrangera efter behov. Säkert också väldigt praktisk till träning.

Precis vid kassan fanns nästa fynd - tunna galgar belagda med "sammet",  fem stycken för under tjugofem spänn.  Många tröjor har en benägenhet att halka av galgarna, men på de här skulle jag våga hänga ut dem i stormväder. Har testat med blött plagg också och de färgar inte av sig.För övrigt har jag haft lite svårt att välja riktning med stickandet efter sommaren. Är inne på att använda mera mönster och gärna i blandning. Mönstret här under heter "Mixit" (uppkallat efter den lokala gympaföreningen som just drar igång säsongen) och består av två småskaliga mönster som slarvigt bakats ihop till en mix. Fortsättning följer!
2 kommentarer:

  1. Så snyggt, det där mixade mönstret vill jag gärna se vad det blir av! Häftigt!

    SvaraRadera
  2. gulledej, vilket bra tips, är så trött på min platta som spricker sönder och tom möglar lite om jag har för blött på!!! Galgarna upptäckte jag i våras, de är beroendeframkallande:)

    SvaraRadera